Screening

Hyggelig å hilse på deg

Førsteinntrykk er viktige, derfor er den tidlige kontakten med kandidatene så viktig for å få seleksjonsprosessen i gang.

Med en god screeningsprosess kan dere gjøre en tidlig vurdering av kandidatene opp mot kravene for rollen. Samtidig, kan dere få vist fram det beste organisasjonen har å by på. I tillegg til dette vil dere skape en positiv kandidaterfaring, selv før de har møtt dere.

Alt dette får dere for en minimal kostnad, noe som tillater dere til å investere tiden og budsjettet deres i de senere stadiene av rekrutteringsprosessen.

Cubiks' tilnærming er en fleksibel portefølje av nettbaserte screeningverktøy som tilbyr utfordrende og interaktive evalueringer med vitenskapelige resultater.

Alle sammen inkluderer automatisk skåring og rapporter som tillater deg å sile ut de minst passende kandidatene på en effektiv måte, og dermed også tilbringe mer tid ansikt til ansikt med de kandidatene du ønsker å møte.

Få det første stadiet av din rekrutteringsprosess til å bli bedre med:

Screening i praksis

En god prosess for å identifisere og tiltrekke seg de menneskene man virkelig ønsker å møte kan gi betydelige resultater.

Dynamiske spørreskjemaer som forbedrer engasjement og reduserer frafall med opp til 30%.

For en velkjent detaljhandelsorganisasjon ble tiden brukt på ansettelser redusert med 50%.

 

For UK Civil Service Fast Stream ble det spart over £1m per år i rekrutteringsprosessen.

 

Uavhengig anerkjennelse, inkludert Onrec-prisen for "den mest innovative måten å tiltrekke nyutdannede på".

 

Oppdag hvordan Cubiks kan hjelpe til med å utvikle dine talenter

“We have been partnering with Cubiks to bring our leadership model to life. We enjoy partnering with the team very much.”

Vice President Human Resources, Hyatt International

Hold deg oppdatert

Trender, Innsikt, Thought Leadership, Beste Praksis… kunnskap er nøkkelen.