Tata Steel

“Ved å bruke PAPI er det enklere for oss å nå kjerneproblematikken, og kan fokusere bedre på karaktertrekk som er essensielle for en stilling. Våre intervjuer er mer effektive, og vi kan informere linjelederene våre om potensielle utfordringer. Vi verdsetter Cubiks for deres praktiske og velutformede produkter, med rask of profesjonell service."

Tata Steel sin avdeling for talenter og utvikling har et langt forhold med Cubiks, og har brukt Cubiks 360, skreddersydde lederskapskompetanser og PAPI for å selektere og utvikle talenter. For å bygge på suksessen til dette partnerskapet ønsket Tata sin rekrutteringsavdeling støtte av Cubiks til å videre profesjonalisere seleksjonsprosessen sin. 

Internasjonalt ledende

Internasjonalt ledende

En av verdens mest geografisk mangfoldige stålprodusenter

Globale operasjoner

Globale operasjoner

Arbeider i 26 land med kommersielle kontorer i over 35 regioner

Etablert forhold

Etablert forhold

Partnerskap med Cubiks siden 2000

Utfordringer

Behov for målrettet tilnærming

Ved ansettelse av nyutdannede, traineer og andre nye ansatte, rekrutterer Tata for varierte posisjoner over flere forskjellige områder. Cubiks ble hentet inn for å hjelpe Tata med rekruttering på universiteter og høyskoler. En analyse av den eksisterende tilnærming hadde vektlagt et behov for nye assessmenter for å bedre vektlegge kandidatenes egnethet for spesifikke roller. 

Løsninger

Kombinerte vurderinger gir grundig innsikt

Rekrutteringsteamet til Tata gikk for en kombinasjon av Cubiks assessmenter for å utforske både personligheten og evnene til potensielle nyansettelser. Det var viktig for Tata at de ville få et objektivt syn på karakteristikkene og evnene til denne relativt nye målgruppen. 

Cubiks hjalp Tata med å sende ut PAPI, verdens ledende personlighetsvurdering, sammen med evnetesten Logiks. Dette ville utstyre rekrutteringsteamet med upartisk kunnskap om kandidatenes kognitive evner i tillegg til deres mulige fleksibilitet og potensiale for suksess i en rekke roller. 

Resultater

Tiltro til en objektiv prosess

Ved å sende ut PAPI og Logiks kombinert, er linjeledere trygge på at seleksjonstilnærmingen de har valgt er robust og objektiv. Rapportene fra disse vurderingene gir rekrutterere den insikten de trenger for å ta bedre seleksjonsvalg når de vet at de nyutdannede som de ansette passer godt til rollene sine og til organisasjonen. I tillegg har kandidater rapportert at de synes at den nye prosessen er stimulerende, og setter pris på at utfordringene i vurderingene reflekterer kravene som stilles i deres nye roller.