Kundecaser

Globale kontakter. Lokal kunnskap.

Vi tilbyr kandidatvurderinger og utviklingsløsninger til tusenvis av kunder i offentlig og privat sektor i over 50 land over hele verden. 

Våre klienter varierer fra små og mellomstore bedrifter til noen av de største og mest anerkjente arbeidsgiverene på markedet i dag. Vi er en pålitelig partner for store regjeringsdepartementer og globale merkevarer innen privat sektor. 

Vi kan skalere opp eller ned slik som dette fordi vi ikke har en "one size fits all" tilnærming. Ferdigutviklede produkter og tjenester er tilgjengelige hvis det er det du trenger, eller så kan vi utforme skreddersydde løsninger som passer til spesifikke behov. 

Viktig er også at hovedkontakten din alltid vil være en organisasjonspsykolog eller HR konsulent som spesialiserer seg i psykomentriske verktøy og tjenester. 

 

“Det føles som om de er en utvidet del av teamet vårt.”

Director of Talent, Rentokil

Carrefour

"Vår Talent Indikator, som er utviklet i samarbeid med Cubiks, har tillatt oss å identifisere mer enn 90 unge talenter..."

L’Oréal Benelux

"Etter hvert møte mottok vi positive tilbakemeldinger fra deltagerene. For å sitere noen få: 'Innsiktsfullt', 'En øy..."

Bayer

“The Future Leadership Development Centre (FLDC) er et kraftig utviklingsverktøy for våre fremtidige ledere. Deltage..."

En ledende detaljhandler i Storbritannia

"Vi ønsket at rekrutteringsprosessen skulle være mer karakteristisk enn en standardløsning, og helt fra begynnelsen a..."

Subsea 7

"Resultatene fra Subsea 7 sin Talent Indikator har blitt brukt i 'Global Explorer'-programmet, og gitt innsikt som forbe..."

ArcelorMittal

"Det var svært viktig at partneren vi valgte hadde et globalt fotavtrykk som passet til vårt eget, og i tillegg har fl..."

Groupama

"Ved hjelp av PAPI har HR-avdelingen vår ved Groupama Northeast fått forbedret objekiviteten sin rundt de interne og ..."

Deloitte

"Med Etray kan vi vurdere et ubegrenset antall av kandidater 24/7, og dette har redusert tiden vi bruker på ansettelser..."

D&B Benelux

"Nøkkelen til programmets suksess var i en kombinert tilnærming som inkluderte HiPos og linjeledere. Det innledende pr..."

Audi

"Med Cubiks fant vi et team som forstår forretningsimplikasjonene av hva som må oppnås, og som utviste fleksibilitete..."

Pages