Kontakt oss

Vårt arbeid er bygget på profesjonaliteten, forholdene og tilliten vi utvikler ovenfor våre kunder. Kommunikasjon og god flyt i samtalen er essensielt for at vi skal forstå dine behov og kunne levere løsningene du trenger. 

Footer - Get in touch - Form - no-no

Interessert? Vi vil gjerne høre fra deg.

Vennligst klikk her dersom du ønsker å motta e-poster fra Cubiks om fremtidige arrangementer og eventer, produkter eller tjenester. Du kan når som helst velge å melde deg av denne e-postlisten ved å trykke på Unsubscribe i en av e-postene.
By submitting this form, you accept the Mollom privacy policy.

Fremragende tjenester på tvers av grenser

Hvis organisasjonen din opererer internasjonalt må du være sikker på at deres prosesser for talent management også fungerer internasjonalt.

Våre løsninger er utformet for å fungere på tvers av internasjonale grenser, tar hensyn til kulturforskjeller og har en lang rekke med lett tilgjengelige språk.

Uansett om du velger et ferdig utformet produkt eller en skreddersydd løsning, kan du være sikker på at den fungerer globalt for en rettferdig og nøyaktig vurdering.

Vårt verdensomspennende nettverk av regionale kontorer gir lokal støtte og ekspertise, slik at Cubiks kan være med deg uansett hvor du opererer fra.

Cubikskontorer:

Agenter:

Facthum, C/Gabriel Garcia Marquez 4, Planta 0
28290 Parque Empreserial, Las Rozas
Madrid, Spain

T: +34916307180
E: info@cubiks.com W: facthum.com

Samarbeidspartnere:

Letnikovskaya str. 10, Building 4, Business Center
Svyatogor IV, 7th Floor, Moscow, Russia

T: +7 (495)662 12 15
E: info@cubiks.com W: case-hr.com