Meld deg på

 

Vennligst klikk her dersom du ønsker å motta e-poster fra Cubiks om fremtidige arrangementer og eventer, produkter eller tjenester. Du kan når som helst velge å melde deg av denne e-postlisten ved å trykke på Unsubscribe i en av e-postene.

Hvordan utvikle en god organisasjonskultur?

17.10.2017

Det er ingen tvil om at organisasjonskultur spiller en avgjørende rolle i å forme  og påvirke atferd i en organisasjon. Men hva er egentlig organisasjonskultur og hvilken innvirkning har den på menneskene i organisasjonen? Hvordan skal man gå frem for å bygge en sterk og positiv organisasjonskultur? Dette vil du få høre mer om over en god frokost den 15 februar.


Først vil Mona E. Thorvaldsen og Håkon Bakke Johansen, partnere og rådgivere i Yoi snakke om hva organisasjonskultur er og hvilken rolle den spiller for et selskap. De vil diskutere hvordan organisasjonskultur kan bygges og styrkes gjennom HR-tiltak, med særskilt fokus på rekrutterings- og onboardingsprosessen.

Deretter vil Birger Gagnum, konsulent i Cubiks Norge, snakke om hvordan forskjellige former for organisasjonskultur er med på å påvirke de ansatte i organisasjonen, hvordan forskjeller i kultur påvirker tilhørighet og psykologiske kontrakter innad i organisasjonen, og hvordan dette igjen kan være med på å påvirke turnover og arbeidsmiljø. Hva er den ‘rette’ organisasjonskulturen? Hvordan kan man skape en tydeligere kultur og dermed finne kandidatene som passer best inn?

Arrangementet er gratis og holdes i MESH sine lokaler i Tordenskioldsgt. 3 i rommet 'The Office', fra kl 08. 00 til 10.00. 

Hvordan utvikle en god organisasjonskultur?