Kundeopplevelser

Globale kontakter. Lokal kunnskap.

Vi tilbyr kandidatvurderinger og utviklingsløsninger til tusenvis av kunder i offentlig og privat sektor i over 50 land over hele verden. 

Våre klienter varierer fra små og mellomstore bedrifter til noen av de største og mest anerkjente arbeidsgiverene på markedet i dag. Vi er en pålitelig partner for store regjeringsdepartementer og globale merkevarer innen privat sektor. 

Vi kan skalere opp eller ned slik som dette fordi vi ikke har en "one size fits all" tilnærming. Ferdigutviklede produkter og tjenester er tilgjengelige hvis det er det du trenger, eller så kan vi utforme skreddersydde løsninger som passer til spesifikke behov. 

Viktig er også at hovedkontakten din alltid vil være en organisasjonspsykolog eller HR konsulent som spesialiserer seg i psykomentriske verktøy og tjenester. 

 

“Det føles som om de er en utvidet del av teamet vårt.”

Director of Talent, Rentokil

Eurofins

“Cubiks sine assessmenter hjelper oss med å få frem Eurofins sine verdier. De gir oss pålitelige og tydelige..."

UK Civil Service Fast Stream

"Cubiks' SJT har vært et svært verdifullt tillegg til vårt 'Fast Stream' testprogram. Det har levert en relevant, rob..."

Tata Steel

“Ved å bruke PAPI er det enklere for oss å nå kjerneproblematikken, og kan fokusere bedre på karaktertrekk som er ..."

Knauf Insulation

"360'en er et kraftig tilbakemeldingsverktøy og en viktig del av vår bærekraftige ansattstrategi. Den tillater oss s..."

Foreningen for Alzheimers

"Cubiks innførte struktur og objektivitet til en svært kompleks fase av 'Adapting to Deliver', vårt endringsprogram. ..."

Audi

"Med Cubiks fant vi et team som forstår forretningsimplikasjonene av hva som må oppnås, og som utviste fleksibilitete..."

D&B Benelux

"Nøkkelen til programmets suksess var i en kombinert tilnærming som inkluderte HiPos og linjeledere. Det innledende pr..."

Deloitte

"Med Etray kan vi vurdere et ubegrenset antall av kandidater 24/7, og dette har redusert tiden vi bruker på ansettelser..."

Groupama

"Ved hjelp av PAPI har HR-avdelingen vår ved Groupama Northeast fått forbedret objekiviteten sin rundt de interne og ..."

ArcelorMittal

"Det var svært viktig at partneren vi valgte hadde et globalt fotavtrykk som passet til vårt eget, og i tillegg har fl..."

Pages